Fremad – Hurdal har gjennom årtier engasjert ski glade mennesker, unge som eldre. Også utenfor bygda har interessen for Fremad alltid vært stor. Klubben har opp gjennom tidene fostret løpere som har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt.Fremad er en klubb for alle som liker å kjøre på ski, uansett ferdighetsnivå og ambisjonsnivå.
Vi har treninger, treningstider og gruppeinndelinger som favner både bredden og spesialiteten.
Alles interesser skal bli ivaretatt!Så snart det er snø nok og når sesongen starter, er våre gode trenere på plass i bakken, for å ta hånd om ulike grupper av utøvere. Den yngste gruppe 1, fra 6 år, tar for seg grunnleggende skiferdighet i bakken. Så følger inndelingen alder oppover til de som ønsker å satse på konkurranse og mer spesialisert trening. De som ikke ønsker å satse så hardt, men synses det er greit å være med på trening, følger gruppen under enkelte treningsdager. Treningsavgiften differensieres i forhold til deltakelse!Tirsdager er Fremad sin dag i bakken. Da har alle gruppene trening og vi starter kl 18.00.
Gruppe 1 er i barnebakken og de andre møtes ved Skistua! Oppmøte kl 17.45.
Første treningsdag i sesongen er første tirsdag (hverdag) i januar.
For nærmere informasjon, følg med på våre nettsider www.fremad.netAlle som ønsker å være med på en organisert aktivitet i Fremad regi, må være medlem.
Medlemskapet dekker bl.a. forsikring og gir rabatt på sesongkort og utstyr.
Familiemedlemskap koster 400 kr pr år og enkeltmedlemskap 250 kr.
Hege Moltzau

Web: www.fremad.net

Bankforbindelse: DNB

-leder-

Org.nr.: 990 559 686

Ktonr.: 1640 20 01325

mob. 908 88 258
Levert av IdrettenOnline