Lommedalen Ski-Festival

Postet av Fremad-Hurdal den 30. Jan 2018Donald Duck Wintergames

Postet av Fremad-Hurdal den 30. Jan 2018Invitasjon til Ljansrennet

Postet av Fremad-Hurdal den 30. Jan 2018Sem & Johnsen-rennet

Postet av Fremad-Hurdal den 18. Jan 2018Sparebank 1 Lørenskogrennet

Postet av Fremad-Hurdal den 9. Jan 2018Viktig info ang. trening

Postet av Fremad-Hurdal den 7. Jan 2018

Til alle medlemmer.


Redigert:  

USK og Fremad-Hurdal startet opp med nybegynnerkurs/skiskole i barnebakken onsdag 10. januar for 9 år og yngre. Det var først satt opp to grupper - disse blir nå slått sammen til en gruppe. 

Ny tid er 18:00 til 19:00. Vi har ledige plasser. For påmelding; hege.moltzau71@gmail.com


Fra onsdag 10. januar er alle gruppene i bakken og vi starter også opp med skiskolen i barnebakken. Endelig kommer vi på ski! Jeg minner om at alle utøvere  i gruppe 2 må klarer å ta heisen på egen hånd, altså både gå på og av heisen uten hjelp (på treningene  går vi av heisen ved mast 4). Foreldre i gr 2 må også i vinter stå vakt ved mast 4 for å se til at alle kommer av heisen. Oppgaven er å trykke på nød-knappen hvis noen av barna får problemer i heisen og evt varsle heisføreren via utdelt radio. Denne henter dere i Fremad-bua før trening. Dette gjelder alle dager vi har trening (onsdag, lørdag, søndag, i tillegg torsdag fra 1 feb).

 

Mvh

Hege Moltzau

leder i Fremad-HurdalBertel O.Steen Cup 2018

Postet av Fremad-Hurdal den 4. Jan 2018Hakkebakkerennet

Postet av Fremad-Hurdal den 4. Jan 2018Treningstider 2018

Postet av Fremad-Hurdal den 1. Jan 2018

Det vil i år bli litt annerledes trening, som sikkert flere er kjent med så vil ikke SkiHurdal holde oppe annet en på onsdager, lørdager og søndager. Det har vært mye jobbing for å få til en god treningsplan for alle. Vi har et godt samarbeid med USK. Så i år vil det da bli det treninger i Rambydalen på mandager fra uke 2, viktig at dere snakker sammen og får til samkjøring til Jessheim. På onsdager blir det trening for alle i Hurdal fra uke 1 . For U14 og U16 vil også være treninger i Varingskollen på tirsdager og torsdager nå i januar. Vi håper da fra februar at SkiHurdal har fått nok snø i Hansebakken og Flomlysbakken, slik at vi får trent i Hurdal. Torsdags treningen fra februar må vi da bet bakkeavgift på, dette må vi alle bet 90 kr kvelden for, slik det står i info, se vedlegg. Treningenene i Rambydalen bet ikke dere utøvere noe for, dette er innbakt i trenigsavgiften. Håper å se dere alle i bakken på onsdag, det blir da kun kjøring på jordet da dette er den bakken som er åpen på kveldstid. Blir trening med mange forskjellige øvelser. Skiskolen starter opp i uke 2 på onsdager.


Vedlegg: Info 2018


 Levert av IdrettenOnline